خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیج یکی از مهم‌ترین مولفه‌های قدرت راهبردی در اقتدار دفاعی ایران است

فارس | برگزیده، سیاسی | یکشنبه، 30 آبان 1400 - 12:53
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بسیج یکی از مهم‌ترین مولفه‌های قدرت راهبردی نظام در بازدارندگی و اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی است.
اسلامي،بسيج،انقلاب،انقلابي،نهاد،مجلس،جمهوري،شوراي،الهيان،ويژ ...

زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: بسیج نهادی اسلامی انقلابی برگرفته از بطن و متن مردم برای نیاز‌های انقلاب و گره‌گشای مشکلات فراروی کشور در عرصه‌های داخلی و خارجی است.
الهیان تاکید کرد: بسیج علاوه بر آنکه یکی از مهم‌ترین مولفه‌های قدرت راهبردی نظام در بازدارندگی و اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی است بلکه اهرم پیشرفت همه جانبه کشور در پروژه‌های ناامیدسازی دشمن و ضدانقلاب بوده و دیوار مستحکمی در مقابله با انواع نفوذ‌های بی امان دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی ایران می‌باشد.
وی افزود: تأسیس بسیج مستضعفین در روزهای نخست پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حاصل دوراندیشی و بصیرت الهی معمار کبیر انقلاب نسبت به آینده انقلاب اسلامی و حوادث و رخدادهای مسیر پرتلاطم انقلاب و آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی بود که امروز پس از سال‌ها مجاهدت، ایستادگی، ایثار و از خود گذشتگی بسیجیان انقلابی به یکی از معجزات نهضت اسلامی ایران تبدیل شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: بزرگترین سازمان مردم نهاد جهان، بسیج است که دارای ویژگی عضویت اختیاری، داوطلبانه و آزادانه است که همین ویژگی باعث شده است تا بسیج به عنوان یک سازمان مردم نهاد در سطح جهان باشد و پایه گزار آن نیز حضرت امام خمینی (ره) بود.
وی تصریح کرد: فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت هفته‌ مبارک «بسیج» و یاد شهدای گرانقدر آن، امیدوار است منش و روش بسیج که آئینه‌ تمام‌نمای فرهنگ ناب و انقلابی نگاه به درون و توجه به توانایی‌های فرزندان این مرز و بوم بوده و به شهادت تاریخ چهار دهه‌ی اخیر، همواره دستمایه‌ گشایش و عبور از بحران‌ها بوده است، باز هم به مانند گذشته مورد عنایت دولتمردان جمهوری اسلامی قرار گیرد.
انتهای پیام/