خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ازسرگیری فعالیت سفارت امارات در کابل/ سفارت آلمان به زودی بازگشایی می‌شود

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 30 آبان 1400 - 11:53
معاون وزیر اطلاع‌رسانی و فرهنگی دولت موقت افغانستان اعلام کرد، فعالیت سفارت امارات در کابل پس از تعطیلی سه ماهه از سرگرفته شده است. مولوی امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان هم می‌گوید، طی روزهای آتی سفارت آلمان در کابل بازگشایی می‌شود.
كابل،امارات،سفارت،افغانستان،دولت

معاون وزیر اطلاع‌رسانی و فرهنگی دولت موقت افغانستان اعلام کرد، فعالیت سفارت امارات در کابل پس از تعطیلی سه ماهه از سرگرفته شده است.
مولوی امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان هم می‌گوید، طی روزهای آتی سفارت آلمان در کابل بازگشایی می‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از النهار، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت طالبان نیز از بازگشایی سفارت امارات در کابل خبر داده‌است.
مجاهد افزوده‌ است که امارات و افغانستان در حال حاضر روابط خوبی دارند که باید تقویت شود.
این در حالی است که تاکنون هیچ کشوری دولت طالبان را به رسمیت نشناخته‌ اما برخی کشورها به خاطر کمک‌های‌ بشردوستانه و نگرانی امنیتی با دولت فعلی کابل ارتباط برقرار کرده‌اند.
احمدالله واثق، معاون وزیر اطلاع‌رسانی و فرهنگی دولت موقت افغانستان اعلام کرد، امارات سفارت خود در کابل را بازگشایی کرده و فعالیت خود را از سرگرفته است.
واثق در ادامه تصریح کرد: این امر اقدامی مثبت به سمت چشم‌اندازی وسیع‌تر برای همکاری با ما است.
وی همچنین اظهار داشت، روابط خوب امارات و افغانستان را به هم مرتبط می‌سازد و نیاز است که روابط بین دو کشور تقویت شود.
انتهای پیام