خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام یمنی: روزانه بیش از ۳۰۰ کودک در جنگ کشته می شوند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 29 آبان 1400 - 23:06
معاون وزیر بهداشت یمن شنبه شب در خصوص پیامدهای جنگ چندین ساله این کشور اعلام کرد:روزانه بیش از ۳۰۰کودک زیر پنج سال در نتیجه جنگ، گرسنگی، بیماری و محاصره و آثار فاجعه‌آمیز آن جان خود را از دست می‌دهند.
يمن،محاصره،كودكان،جنگ،كودك،حمايت،جمله

به گزارش مشرق از خبرگزاری "الصحافه الیمنیه"، القباطی افزود:۴۳ درصد نوزادان تازه متولد شده که ناقص الخلقه و نارس هستند به دلیل نبود امکانات و تجهیزات پزشکی زنده نمی مانند.
«عبدالعزیز بن حبتور» نخست وزیر دولت نجات ملی مورد حمایت انصارالله یمن نیز گفت که جنگ و محاصره تحمیلی علیه کشورش تأثیرات منفی برای کودکان داشته و از آغاز جنگ، آنها نخستین قربانیان آن بوده‌اند.
وی در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کودک در صنعاء برگزار شد، مسؤولیت جهانیان در برابر این کودکان یمنی را که روزانه صدها نفر از آن‌ها در جنگ مستقیم یا محاصره می‌میرند، به آن‌ها یادآوری کرد.
«علی الدیلمی» سرپرست وزارت حقوق بشر یمن نیز در این باره گفت که به هشتمین سالگرد جنگ یمن و محاصره نزدیک شده‌ایم و سازمان‌های بشردوستانه از جمله سازمان ملل به وظایف خود در حمایت از یمنی‌ها به ویژه کودکان عمل نکردند.
وی اوضاع کودکان در یمن را دشوار دانست و گفت، میلیون‌ها کودک تحت محاصره قرار دارند و تجاوزگری موجب دردها و رنج‌های روحی و جسمی آنان شده است.
حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به یمن که بیش از هفت سال به طول انجامیده است، تاکنون خسارت زیادی به زیرساخت‌ها و بخش های مختلف این کشور از جمله بخش بهداشت این کشور وارد کرده است.