تکمیل بیمارستان اکباتان همدان به 280 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیران از ظرفیت اوراق تسویه و تهاتر به خوبی استفاده نمیکنند گفت: بیمارستان اکباتان همدان برای تکمیل به 280 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا حاجیبابایی بعد ازظهر امروز در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا حد امکان بدهی دولت سبک شود اظهار داشت: 100 هزار میلیارد تومان تهاتر در سال گذشته تعیین شد و برای تامین اجتماعی 50 هزار میلیارد تومان؛ سال گذشته به مدیران تاکید کردم که از این 100 هزار میلیارد تومان میتوانند مشکلات اساسی خود را حل کنند اما پیگیری نشد و نتوانستند این رقم را جذب کنند.
وی بیان کرد: متاسفانه بیش از 90 درصد مدیران و نهادها برای اوراق تسویه و تهاتر اقدام و پیگیری نکردند و امسال نیز میتوان از این اوراق استفاده کرد، البته بودجه عمرانی استان چندان نیست و 100 میلیارد تومان، اما یک مدیرکل میتواند با پیگیریها بیش از چند برابر این مبلغ را جذب کند.
حاجی بابایی عنوان کرد: به عنوان مثال بیمارستان اکباتان همدان که در حال ساخت است 16 میلیارد تومان اعتبار میخواهد تا تکمیل شود، چند هفته پیش بررسی شد و 60 میلیارد تومان پرداخت شد و 80 میلیارد تومان برای ادامه کار و 200 میلیارد تومان نیز برای تجهیز نیاز دارد ولی اگر برای پرداخت بدهی ها و تامین منابع این پروژه از اوراق استفاده میشد دیگر مشکل اعتباری برای آن وجود نداشت اما اینکه چه کسی پیگیری کند خدا میداند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی به راحتی تسهیلات بانکی دریافت میکنند چون ارتباط راحتتری با بانک دارند گفت: ایران شرایط اقتصادی سختی دارد اما هیچ سالی به این اندازه پول وجود نداشته و برای کسی که پیگیری کند، پول هست.
وی با اشاره به اینکه برای موزه هنرهای معاصر سه میلیارد و 400 میلیون تومان اوراق جذب شده و پروژه عظیمی است اظهار داشت: گاهی بودجهای مصوب میشود و منابع کافی دولت اجازه نمیدهد و بانک مجبور است تسهیلات کمتری پرداخت کند که از جمله مشکلات است.
نماینده مردم ملایر در مجلس نیز در این جلسه با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل هستند و فعال کردن این واحدها ضرورت دارد عنوان کرد: بانکها تا حدی حق دفاع دارند و تنها بخشی از پازل رونق تولید هستند و شاید بخشی از صحبت آنها به دلیل شرایط بازار و دیگر مسائل قابل دفاع باشد.
حجتالاسلام احد آزادیخواه اعلام کرد: باید شغلی که در استان ایجاد میشود برای مردم ملموس باشد و در این زمینه آسیبشناسی شود چرا که مردم اشتفال ایجاد شده را حس نمی کنند ضمن اینکه باید از ظرفیتها استفاده کرد تا رونق تولید را شاهد باشیم.
نماینده مردم ملایر با تأکید بر استفاده از ظرفیتهای بومی و محلی، گفت: در بخش دامداری نتوانستیم جذب منابع داشته باشیم درحالیکه استان همدان به دلیل شرایط اقلیمی مناسب توسعه دامداری است.
نماینده مردم ملایر در مجلس از مدیران دستگاههای اجرایی خواست تا مشکلات قانونی را به طور مکتوب به نمایندگان اعلام کنند.
انتهای پیام/ن