خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش بزرگ خدمت‌رسانی گروهای جهادی در استان ایلام آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 29 آبان 1400 - 15:18
گروه استان‌ها - همزمان با آغاز هفته بسیج رزمایش بزرگ گروه‌های جهادی با رمز یا امام حسن عسگری(ع) در ایلام آغاز شد.
استان،رزمايش،ايلام،جهادي،گروه،بسيج،تسنيم،جهادگران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار قدرت اله کریمیان ظهر امروز در آغاز رزمایش خدمت رسانی گروهای جهادی در استان ایلام اظهار داشت: در استان ایلام 1 هزار و 100 گروه جهادی فعالیت دارند که یکصد گروه در این رزمایش شرکت می‌کنند.
جانشین سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام، با بیان این‌ 5200 گروه جهادی در سراسر کشور این رزمایش را برگزار می‌کنند افزود : هدف از اجرای رزمایش کمک به مناطق محرم و رفع محرومیت زدایی در نقاط محروم استان ایلام است.
وی گفت: این گروه ها در زمینه‌های عمرانی، اقتصادی، بهداشت و درمان، و در قالب پروژه های چون آبرسانی به روستاها، پروژه های مسکن محرومین و نیازمندان، لایروبی ....به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.
کریمیان بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف برگزاری رزمایش بزرگ اقتدار جهادگران بسیج، تقویت امید و تقویت ارتباط و اعتماد مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
جانشین فرمانده سپاه استان گفت:بیش از 2 میلیارد ریال برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان توسط بسیج در بازه ی زمانی 99 تا 1400 هزینه شده است.
به گزارش تسنیم؛ رزمایش اقتدار جهادگران تا 8 آذرماه در سراسر استان با راهبرد سازماندهی میدانی، خدمت رسانی گسترده تداوم خواهد داشت و برنامه‌های متنوع دیگری توسط گروه‌های جهادی بسیج با هدف خدمت‌رسانی به مردم عزیز در مناطق محروم برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/180/ی