خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محل اسکان سیل‌زدگان خوزستان به ۲۶ اردوگاه کاهش یافت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 اردیبهشت 1398 - 21:42
اهواز ـ مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از کاهش تعداد اردوگاه‌های اسکان اضطراری سیل‌زدگان این استان از ۹۱ اردوگاه به ۲۶ اردوگاه خبر داد.
اردوگاه،خدادادي،اسكان،خوزستان

علی خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تمهیدات این جمعیت برای سیل‌زدگان خوزستان اظهار کرد: از زمان آغاز امدادرسانی به مردم آسیب دیده مناطق سیل زده خوزستان، ۹۱ اردوگاه اسکان اضطراری برپا شده است.
وی افزود: با توجه به عادی شدن شرایط مناطق سیل زده و برگشت مردم به شهرها و روستاهای خود، تعداد اردوگاه‌ها کاهش یافته و به ۲۶ اردوگاه رسیده است.
خدادادی عنوان کرد: این اردوگاه‌ها کماکان در شهرستان‌های اهواز، باوی، حمیدیه، شوش، رامهرمز، هویزه، کارون، شادگان و دشت آزادگان مستقر هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان تصریح کرد: از چهارم فروردین تاکنون (۵ اردیبهشت) ۱۵۲ هزار و ۱۴۰ نفر در اردوگاه‌های اسکان اضطراری اسکان شده اند.
جمعیت حاضر در اردوگاه‌ها، چهار هزار و ۶۲۷ نفر هستند که به ساعت به ساعت کاهش می‌یابد.
خدادادی بیان کرد: هم کانون سه اردوگاه در اهواز، دو اردوگاه در باوی، سه اردوگاه در حمیدیه، چهار اردوگاه در شوش، دو اردوگاه در رامهرمز، یک اردوگاه در هویزه، یک اردوگاه در کارون، شش اردوگاه در شادگان و چهار اردوگاه در دشت آزادگان مستقر هستند.