سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محیط کسب و کار در اردبیل آسیب دیده است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 29 آبان 1400 - 11:31
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: محیط کسب و کار در استان اردبیل آسیب دیده و ما جایگاه ماقبل آخر را در کشور داریم.
اردبيل،صنعتي،استان،سرمايه،پيرموذن،واحدهاي،وضعيت،خدماتي،شهرك، ...

ایسنا/اردبیل رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: محیط کسب و کار در استان اردبیل آسیب دیده و ما جایگاه ماقبل آخر را در کشور داریم.
حسین پیرموذن در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در اردبیل اظهار کرد: برخلاف سایر کشورها که تسهیل ویژه ای را در حوزه سرمایه گذاری به وجود آورده اند، وضعیت در کشور و استان اردبیل در تامین مواد اولیه و پرداخت تسهیلات و حمایت از سرمایه گذاران مطلوب و مناسب نیست.
وی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی از بی ثباتی قوانین و مقررات و آئین نامه های من درآوردی رنج می برند و سیستم بانکی نیز به سختی و با هزاران بروکراسی اداری پرداخت تسهیلات را انجام می دهند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل پیشنهاد شکل گیری کمیته رفع قوانین مخل تولید را با هدف بهبود فضای کسب و کار یادآور شد و بیان کرد: ما اگر بتوانیم در هر جلسه شورای گفتگو یک قانون مزاحم تولید را رفع کنیم، قطعا می توانیم در پایان سال به شاخص مناسب دست یابیم.
پیرموذن افزود: براساس اعلام مرکز آمار و پژوهش های مجلس استان اردبیل در 6 ماهه اول امسال در بهبود فضای کسب و کار رتبه ماقبل آخر را دارد و این نشان عملکرد مدیران و مسئولان ماست.
وی وضعیت شهرک های صنعتی و دفع پسماند را نامناسب اعلام کرد و گفت: متاسفانه به جای حل مشکل با مشارکت دستگاه های دولتی و شرکت های خدماتی واحدهای تولیدی به مراجع قضائی معرفی می شوند، در حالی که وظیفه شهرک های صنعتی است که زیرساخت لازم را فراهم کرده و در بهترین شرایط کار را به شرکت های خدماتی تحویل دهد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: هم در شهرک صنعتی شماره یک و هم دو وضعیت دفع پسماند اصلا شرایط مناسبی ندارد و بهتر است به تناسب توسعه واحدهای صنعتی در یک افق 20 تا 30 سال مودل دوم تصفیه خانه اجرایی شود.
پیرموذن تصریح کرد: البته در این زمینه شرکت های خدماتی مقصر اصلی نیستند بلکه باید از طریق منابع دولتی مشکل رفع شود.
دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به هزینه های بالای پرداختی تولیدکنندگان در بخش تعرفه گاز و برق اشاره و اظهار کرد: بهای گاز و برق مصرفی در واحدهای صنعتی با یک رشد تصاعدی تا 300 درصد افزایش یافته و براساس مصوبه مجلس این نرخ با خوراک تحویلی به پتروشیمی محاسبه می شود.
پیرموذن خاطرنشان کرد: باید با نامه نگاری و پیگیری نمایندگان مجلس در بودجه سال آینده این فرآیند اصلاح شده و متناسب با وضعیت تولیدکنندگان و واحدهای صنعتی تعرفه گاز و برق اعمال شود.
وی به بالا بودن نرخ واگذدار زمین در منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: هیچ سرمایه گذاری راغب نیست با نرخ اعلام شده در منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری کند در حالی که در بسیاری از کشورها زمین برای سرمایه گذاران رایگان و با مشوق هایی همچون 10 سال معافیت مالیاتی و گمرکی واگذار شده و بهترین حمایت از سرمایه گذاری ها فراهم می آید.
انتهای پیام