خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر شهید مهدی تحویلیان در رفسنجان ماندنی شد

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 29 آبان 1400 - 09:53
شامگاه ۲۸ آبان ماه در مراسمی خانواده شهید تحویلیان بعد از خداحافظی با مزار فرزندشان راهی اصفهان شدند و با ماندن پیکر این شهید در رفسنجان موافقت کردند.
شهيد،رفسنجان،خانواده،دانشگاه،عج،فرزندشان،پيكر،تشكر

ایسنا/کرمان شامگاه ۲۸ آبان ماه در مراسمی خانواده شهید تحویلیان بعد از خداحافظی با مزار فرزندشان راهی اصفهان شدند و با ماندن پیکر این شهید در رفسنجان موافقت کردند.
به گزارش ایسنا، مراسم وداع خانواده شهید تحویلیان با مقبره فرزندشان با حضور جمعی از مردم و مسئولان در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان برگزار شد و مادر مکرمه شهید مهدی تحویلیان و خانواده این شهید با حضور بر سر مزار فرزندشان ضمن تقدیر و تشکر از میهمان نوازی و تکریم مردم رفسنجان و مسئولین دانشگاه و شهرستان، راهی اصفهان شدند.
در پی درخواست های مکرر اقشار مختلف مردم و مسئولین دانشگاه و شهرستان مبنی بر عدم انتقال پیکر مطهر شهید به زادگاهش اصفهان، مادر و خانواده این شهید به این خواسته لبیک گفته و "مهدی" کماکان میهمان دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان می ماند.
در این مراسم "مجید فصیحی هرندی" فرماندار رفسنجان ضمن تشکر از حضور خانواده شهید تحویلیان در رفسنجان، از موافقت خانواده شهید مبنی عدم انتقال پیکر مطهر فرزندشان قدردانی کرد.
"سیدحسین رحیمی" رییس شورای شهر رفسنجان نیز ضمن اشاره به آیه ای از قرآن کریم از خانواده شهید مهدی تحویلیان تشکر و تاکید کرد که شورای مردمی شهر رفسنجان به پاس تجلیل از این میهمان شهیدی که در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان آرمیده، مکان مناسبی را به نام این شهید اصفهانی نامگذاری خواهد کرد.
دکتر"رنجبرکریمی" رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان نیز تدفین و سپس شناسایی و احراز هویت این شهید گمنام دانشگاه را نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه ولی‌عصر(عج) و شهر رفسنجان برشمرد و از موافقت خانواده این شهید برای ماندن پیکر مطهر شهیدشان صمیمانه تشکر کرد.
انتهای پیام