یک فوتی و مصدومیت ۱۳ نفر در حادثه ریزش سیلوی در حال ساخت در قزوین +عکس و فیلم
معاون امداد و نجات هلال احمر قزوین گفت: سقوط جرثقیل به داخل سیلوی ۱۸ متری در حال ساخت و آوار سیلو روی کارگران، باعث فوت یک تن و مصدومیت ۱۲ نفر دیگر شد.

به گزارش مشرق، هاشمی معاون امداد و نجات هلال احمر قزوین توضیح داد: ساعت ۱:۲۳ بامداد امروز شنبه ۲۹ آبان ماه، گزارشی مبنی بر ریزش آوار یک سیلوی در حال ساخت در روستای لک بخش حصار ولیعصر شهر آبگرم از توابع شهرستان آوج از طریق سازمان فوریتهای پزشکی اورژانس ۱۱۵ به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر استان قزوین اعلام شد.
بیشتر بخوانید عکس/ حادثه ریزش سیلوی در حال ساخت در قزوین
او گفت: تیم عملیاتی از مرکز استان پایگاه واکنش سریع و شعب تاکستان، بویین زهرا و آوج با بکارگیری ۵ خودروی امدادی آمبولانس و ۲ دستگاه خودرو ست نجات و ۲ دستگاه خودرو کمک دار با تجهیرات تخصصی آوار برداری به محل حادثه اعزام شدند.
لینک دانلود
معاون امداد و نجات هلال احمر قزوین گفت: در حال حاضر گروههای امدادی در حال رهاسازی و امدادرسانی سایر کارگران محبوس در زیر آوار این سیلوی در حال ساخت هستند.