خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغوش پدر، ناجی جان دخترش حین سقوط هواپیما شد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 29 آبان 1400 - 06:47
کودکی که حین سقوط هواپیما به آغوش پدرش پناه برده بود از این حادثه جان سالم به در برد.
حادثه،لني،پدرش،هواپيما،سقوط،تراژديك

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، آخرین چیزی که « لِنی »، دختر ۱۱ ساله آمریکایی از پدرش به یاد می‌آورد این است که پدرش حین سقوط هواپیما دستهایش را به دور او حلقه زد و وی را در آغوش کشید.
در حادثه تراژدیک سقوط هواپیما سبک در بیور آیلند در میشیگان که چهار نفر کشته شدند، این کودک ۱۱ ساله تنها فردی بود که زنده ماند.
«کریستی پِردو»، مادر لنی در این باره گفت: "آخرین خاطره لنی از پدرش این است که او را محکم در آغوش کشید.
این حادثه هم تراژدیک و هم یک معجزه بود." لنی در این حادثه در حالی جان سالم به در برد که تنها یک طرف بدنش دچار جراحات و آسیب شد.
این در حالی بود که سمت دیگر بدن او توسط پدرش کاملا محفاظت شد.
«مایک پردو»، در این حادثه به همراه خلبان هواپیما و دو قربانی دیگر با نام‌های «کیت لیس» و «آدام کِندال» جانشان را از دست دادند.
آنها با سگ‌های خود در حال رفتن به دامپزشکی بودند که پس از سقوط هواپیما سگ‌های آنها نیز در این حادثه کشته شدند.
بیشتر بخوانید
لنی یکی از چهار فرزند این زوج است که اکنون در بیمارستان کودکان هِلِن دِووس در گرند راپیدز میشیگان دوران نقاهت خود را طی می‌کند.
لنی که در حادثه دچار چندین مورد شکستگی استخوان شده تحت دو عمل جراحی قرار گرفته و گفته می‌شود به زودی بهبودی کامل خود را به دست خواهد آورد.
انتهای پیام/