خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف محموله ۱۰ میلیاردی لوازم آرایشی قاچاق

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 27 آبان 1400 - 16:24
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف لوازم بهداشتی آرایشی قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در فروشگاهی در غرب تهران خبر داد.
قضائي،قاچاق،پليس،آرايشي،گودرزي،سرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی ولی پور گودرزی در تشریح این خبر، بیان کرد: با دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر دپوی و نگهداری لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق توسط مالک فروشگاهی در محدوده خیابان گیشا بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.
وی عنوان کرد: مأموران این پلیس با رصدهای اطلاعاتی و هماهنگی قضائی به محل مورد نظر مراجعه و در بررسی‌های بیشتر از این مکان ۶ هزار ۸۶۵ قلم کالای قاچاق فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر شد، ابراز داشت: با هماهنگی قضائی اموال کشف شده توقیف و برای بررسی‌های بیشتر تحویل سازمان مربوط شد.
سرهنگ گودرزی اظهار کرد: کارشناسان ارزش ریالی لوازم بهداشتی آرایشی های قاچاق را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند و متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.