خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش باند فرودگاه زنجان از برنامه‌های سفر رئیس‌جمهور است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 آبان 1400 - 15:41
زنجان-وزیر راه و شهرسازی، افزایش و توسعه باند فرودگاه زنجان را از برنامه‌های سفر یک روزه رئیس‌جمهور به استان زنجان دانست.
كشور،زنجان،ريلي،قاسمي،قزوين،تلاش،تخصيص

به گزارش خبرنگار مهر، رستم قاسمی ظهر پنج شنبه در حاشیه بازدید از پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان به قزوین، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پروژه‌های حوزه راه جزو طرح‌های مهم و تاثیرگزار در کشور به شمار می‌رود، اظهار کرد: همه تلاش مسئولان این است که در این زمینه کم‌ترین دغدغه را شاهد باشیم.
وی با یادآوری اینکه پروژه خط آهن زنجان به قزوین یکی از پروژه‌های مهم در کشور به شمار می‌رود، افزود: به همین خاطر تلاش دولت و نمایندگان مجلس این است که طرح جامع حمل و نقل کشور در بخش جاده‌ای، ریلی و هوایی بررسی شود.
قاسمی با تاکید بر اینکه تلاش دولت بر اتمام پروژه‌های ریلی در کشور است، تصریح کرد: در همین راستا حدود 800 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل خط دوم راه‌آهن زنجان به قزوین مورد نیاز است که خوشبختانه توافقات لازم برای تخصیص این اعتبار در سفر امروز رئیس‌جمهور به استان زنجان انجام شده است.
وزیر راه و شهرسازی از تخصیص 1500 میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه راه‌های مواصلاتی استان زنجان در سفر امروز رئیس‌جمهور خبر داد و خاطرنشان کرد: در حوزه مسکن نیز امروز حدود 25 هزار واحد مسکونی در دست ساخت است و این خود باعث رونق اقتصادی در این منطقه خواهد شد.
قاسمی در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های ریلی کشور یادآور شد: متاسفانه به دلیل کمبود اعتبارات، برخی از پروژه‌های مهم ریلی در کشور نیمه‌تمام باقی مانده است.