خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی 300 هکتار از مراتع ریگان به ملخ صحرایی

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 05 اردیبهشت 1398 - 16:51
رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: 300 هکتار از مراتع شهرستان ریگان به ملخ صحرایی آلوده شده است که با کار سمپاشی کنترل می‌شود.<br/><br/>
منطقه،ملخ،صحرايي،ريگان،شهرستان،بحراني،ورود

عباس سعیدی امروز در حاشیه سفر به شهرستان ریگان و بازدید از کانون‌های بحرانی ملخ صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: یکی از کانون‌های ورود ملخ در کشور شهرستان‌های ارزوئیه و ریگان است که شهرستان ریگان بیشترین سطح آلودگی را در استان دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به اینکه سطح وسیعی از شهرستان ریگان در مناطق کوهستانی آلوده به ملخ صحرایی است، ابراز کرد:عمده این ملخ صحرایی از عربستان و یمن وارد ایران شده است.
وی ابراز کرد: کارشناسان با ورود به منطقه در اولین ساعات کار سمپاشی را به‌زودی آغاز می‌کنند و طی سه روز پیش‌بینی صورت گرفته منطقه نیز کنترل خواهد شد.
سعیدی با بیان اینکه با توجه به سرسبزی منطقه و ورود دام‌های عشایر به این منطقه از دامداران درخواست می شود محل آلوده را ترک کنند، افزود: با تدابیر و اقدامات اولیه و دستگاه‌هایی که فرمانداری ریگان در اختیار جهاد کشاورزی قرار داده است منطقه تحت کنترل است.
وضعیت بحرانی و قرمز بودن منطقه سیف‌الدینی
فرماندار ریگان نیز با اشاره به وضعیت بحرانی و قرمز بودن منطقه از آماده‌باش تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای مبارزه با ملخ صحرایی در این شهرستان خبر داد.
امین باقری اظهار کرد: بیشترین آلودگی ملخ صحرایی را در منطقه سیف‌الدینی داریم و از دامداران تقاضا می‌شود تا پایان سمپاشی مراتع این منطقه را ترک کنند.
وی از اماده‌باش دهیاران و شوراهای اسلامی و مردم این منطقه برای مبارزه با این ملخ صحرایی خبر داد.
انتهای پیام/80014/ق/ر