خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش خودسرانه قیمت دارو در آمریکا

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 26 آبان 1400 - 17:30
نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که شرکت‌های داروساز آمریکایی بدون دلیل قیمت 7 قلم از 10 قلم داروی گران قیمت و پرمصرف در آمریکا را طی سال 2020 افزایش دادند.
قيمت،افزايش،داروي،قلم،آمريكا،2020،داروها

نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که شرکت‌های داروساز آمریکایی بدون دلیل قیمت 7 قلم از 10 قلم داروی گران قیمت و پرمصرف در آمریکا را طی سال 2020 افزایش دادند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، موسسه تحقیقات اقتصادی و پزشکی در شهر بوستن ایالت ماساچوست آمریکا طی گزارشی اعلام کرد که داروسازان آمریکایی بدون دلیل در سال 2020 قیمت 7 قلم از 10 قلم داروی گران قیمت و پرمصرف در این کشور را بالا بردند.
این مسأله باعث شد تا مردم آمریکا مجموعا 1.67 میلیارد دلار هزینه خرید این داروها را متحمل شوند، به عنوان مثال شرکت آبوی قیمت داروی هومیرای خود را که برای درمان رماتیسم مفصلی کاربرد بالایی دارد، 9.6 درصد بالا برده است و فقط همین دارو باعث شده است تا هزینه خرید دارو در سال 2020، 1.4 میلیارد دلار افزایش یابد.
موسسه تحقیقات اقتصادی و پزشکی می‌گوید: مطالعات هیچ دلیلی برای توجیه این افزایش قیمت‌ها ارائه نداده است.
دیوید ریند، مدیر بخش پزشکی این موسسه می‌گوید: بسیاری از این داروها سال‌هاست که در بازار وجود دارند و هیچ سندی وجود ندارد که همین داروها که با قیمت بالاتری عرضه می‌شوند تأثیر بیشتری در درمان بیماری‌ها نسبت به چند سال قبل که ارزان‌تر بودند داشته باشند.
وی تأکید کرد: در حالی به عنوان مثال قیمت داروی هومیرا در آمریکا افزایش شدید و بی‌سابقه داشته که در دیگر کشورها که شاهد افزایش رقابت بوده‌ایم، قیمت آن در همه آنها کاهش یافته است.
انتهای پیام/