خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یکشنبه آینده؛ برگزاری نخستین جلسه شورای عالی اصلاح‌طلبان در سال جدید

فارس | سیاسی | پنجشنبه، 05 اردیبهشت 1398 - 14:55
اولین جلسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در سال جدید (۹۸) قرار است ۸ اردیبهشت ماه یکشنبه هفته آینده به ریاست محمدرضا عارف برگزار شود.
شوراي،سياستگذاري،شورا،گزارش،عارف

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اولین جلسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در سال جدید (۹۸) قرار است ۸ اردیبهشت ماه یکشنبه هفته آینده به ریاست محمدرضا عارف برگزار شود.
بررسی آئین نامه کارگروه استانها و گزارش دیگر کارگروه‌های تخصصی از جمله برنامه‌های در دستورکار شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان خواهد بود.
به گزارش فارس، شورای عالی سیاستگذاران اصلاح‌طلبان متشکل از شخصیت‌های حزبی و حقیقی است که ترکیب افراد حاضر در آن در دور جدید باعث برخی انتقادات و واکنش‌ها به این شورا شده است.
محمدرضا عارف از بدو تأسیس شورای عالی سیاستگداران اصلاح‌طلبان ریاست این شورا را برعهده داشته و شخصیت‌هایی همچون مصطفی کواکبیان، حجت‌الاسلام سیدهادی خامنه‌ای، رسول منتجب‌نیا، محمدعلی غریبانی و محسن روهامی در انتقاد به برخی جهت‌گیری‌های این شورا از حضور در جلسات استعفا کردند.
منتقدان شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به دنبال تشکیل پارلمان اصلاحات هستند که رئیس دولت اصلاحات نیز به آنها چراغ سبز نشان داده است.
انتهای پیام/