خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «خاطرات وکیل» در شیراز به رشته تحریر درآمد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 آبان 1400 - 13:42
شیراز- کتاب «خاطرات وکیل» که به گوشش محمد هادی جعفر پور به رشته تحریر درآمده و چاپ شده است.
كتاب،حقوقي،وكالت،انتقال،تلاش،وكلاء،جعفرپور

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته کتاب و کتاب خوانی کتاب «خاطرات وکیل» اثر محمد هادی جعفرپور در مراسمی با حضور نویسندگان، اعضای کانون وکلاء، اصحاب رسانه و علاقمندان به کتاب در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس رونمایی شد.
محمد هادی جعفرپور در آیین رونمایی از این کتاب گفت: این کتاب در تلاش است تا نسبت به معرفی حرفه وکالت، چالش‌ها و مشکلات وکلاء در پرونده‌ها، انتقال مطالب و نکات حقوقی، نقل حوادث، شنیده‌ها و تجارب این شغل بپردازد.
او هدف از چاپ این کتاب را، آشنایی مخاطبان با دغدغه و روزمرگی‌های حرفه وکالت و انتقال برخی مفاهیم حقوقی به زبان ساده عنوان کرد.
به گفته نویسنده این کتاب، خاطرات وکیل در تلاش است تا چهره ای جدید به عالم وکالت بدهد و در تلاش است تا نسبت به آگاهی مردم در این بخش اقدام کند.
این نویسنده با بیان اینکه این کتاب در قالب ۳۱۱ صفحه در سه فصل کلی پرونده‌های کیفری، حقوقی و خانواده جمع آوری و نوشته شده است، ادامه داد: در این کتاب سعی شده یک پرونده بصورت خلاصه از شروع تا انتها در قالب یک‌هزار و ۷۰۰ کلمه در ۴ تا ۵ دقیقه با ارائه نکات حقوقی و ژورنالیستی به مخاطب انتقال شود.