خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرد هندو مذهب بام خانه خود را به برپایی نمازجمعه اختصاص داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 آبان 1400 - 13:06
یک مرد «هندو مذهب» با پیشنهاد برپایی نماز جمعه به مسلمانان بر روی بام خانه اش، نمونه‌ای از تساهل مذهبی را ارائه داد.
نماز،مسلمانان،هندو،برپايي،افراطي،مذهب،رائو،ملاء

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری امید هند، در حالیکه سازمان‌های هندو مذهب افراطی در هر گوشه شهر گورگان (در ایالت هریانای) هند، جبهه‌هایی برای مقابله با برپایی نماز مسلمانان در ملاء عام تشکیل داده اند، " اکشی رائو " علیرغم هندو مذهب بودن، پشت بام خانه خود را برای اقامه نماز جمعه در اختیار مسلمانان قرار داده است.
وی انگیزه خود از اینکار را تعامل مذهبی بیان کرده است و گفت: پس از حملات پیاپی سازمان‌های افراطی هندو به نمازگزاران در مناطق مختلف، مسلمانان با مشکلات زیادی مواجه شده بودند.
به گفته رائو، اقداماتی از این دست در برقراری هماهنگی میان مذاهب می‌تواند کمک کننده باشد.
وی برقراری امنیت و صلح را وظیفه هر شهروند هندوستانی دانسته است و گفت: من به میل خودم و با رضایت کامل پشت بام خانه خود که ظرفیت بیش از ۲۵ نفر نمازگزار دارد را در اختیار افراد مسلمان قرار می‌دهم تا با آرامش به برپایی نماز جمعه بپردازند.
بر اساس یک گزارش، بدلیل اعتراضات جریان‌های راست گرای افراطی (هندو مذهب) برای برپایی نماز در ملاء عام، نزدیک به پنجاه درصد از مسلمانان از شرکت در نماز در انظار عمومی محروم شده اند.
در همین حال، نمایندگانی از مسلمانان از اداره ولسوالی درخواست کرده اند تا بر طبق قوانین هیئت مرکزی اوقاف مسلمانان، اجازه برپایی نماز در ۱۹ مسجد شهر گورگان صادر شود.
انتهای پیام/