خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض ذوب‌آهن به تغییر محل بازی با پدیده/ چمن ورزشگاه امام رضا پس از 4هفته خراب شد؟

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 26 آبان 1400 - 10:53
باشگاه ذوب‌آهن اصفهان اعتراض رسمی خودش را نسبت به تغییر محل بازی در هفته پنجم لیگ برتر اعلام کرد.
ليگ،زمين،ديدار،ذوب،ورزشگاه

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اعلام سازمان لیگ مبنی بر برگزاری دیدار دو تیم پدیده و ذوب‌آهن در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد، باشگاه ذوب‌آهن اعتراض خودش را نسبت به این مساله با انتشار متن زیر اعلام کرد:
"در پی تغییر ناگهانی زمین مسابقه دیدار مقابل پدیده، باشگاه ذوب آهن اصفهان اعتراض کتبی خود را به سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد.
مطابق برنامه‌های ارائه شده سازمان لیگ که در ابتدای فصل به کلیه باشگاه‌های حاضر در لیگ باشگاه‌های کشور ابلاغ شده، قرار بود که دیدار تیم‌های پدیده و ذوب آهن در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر، در ورزشگاه امام رضا(ع) برگزار شود ولی در کمال تعجب باشگاه مذکور پس از چهار هفته بازی در زمین مذکور در اقدامی ناگهانی به بهانه آماده نبودن زمین و خراب شدن چمن به دلیل مسائل جوی، زمین مسابقه را به ورزشگاه ثامن تغییر داده است!
این در حالی است که تیم ذوب آهن در دیدار قبلی خود نیز با جابه جایی زمین یک روز قبل از مسابقه مواجه شده بود."
انتهای پیام/