خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم روند رسیدگی به وضعیت افراد خاص در دیرالزور

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 آبان 1400 - 10:12
روند رسیدگی به وضعیت افراد تحت تعقیب و فراری از خدمت سربازی در شهر دیرالزور ادامه یافت.
سوريه،منبع،استان،الاسعد،آغشته،خون،نشده_است،رسيدگي،مراجعه،اعلام

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، فرآیند رسیدگی به وضعیت افراد تحت تعقیب و فراری از خدمت سربازی استان دیرالزور که دستشان به خون ملت سوریه آغشته نشده است، همچنان ادامه دارد.
یک منبع مسئول در استان دیرالزور سوریه اعلام کرد که در روز سوم هم استقبال زیادی به عمل آمد و شمار زیادی به مراکز مربوطه مراجعه کردند.
این منبع بیان کرد: هرچند آمار جدیدی از تعداد مراجعه کنندگان نیست اما شمار این افراد، حدود 1500 تا 2000 نفر برآورد می‌شود.
این درحالی است که شیخ «خلف الاسعد» از مسئولان ارشد آنچه اداره خودمختار کُردی خوانده می‌شود از آن جدا شده و به مرکز حل و فصل مراجعه کرد.
وی افزود: ما امروز از فرصت پیش آمده استفاده کردیم.
شاهد حضور گسترده در مراکز حل و فصل هستیم و این تاکیدی است بر اینکه ساکنان منطقه الجزیره سوریه خواهان بازگشت به آغوش کشور هستند.
الاسعد از همه کسانی که در مناطق تحت اشغال گروه‌های تروریستی و شبه نظامیان وابسته به اشغالگران آمریکایی و ترکیه قرار دارند، خواست که راه درست را در پیش بگیرند.
وی اعلام کرد: جایگزینی برای هویت، وحدت و حاکمیت سوریه نیست.
همه ما باید حامی وحدت سوریه باشیم و در راستای رهایی آن از لوث تروریسم و اشغالگران حرکت کنیم.
الاسعد گفت: آشتی ملی تنها راه شکست طرح‌های ضد سوریه است.
فرمان عفو به مثابه فرصتی برای ساکنان دیرالزور برای بازگشت به آغوش کشور و رسیدگی به اوضاع آنانی است که دستانشان به خون آغشته نشده است.
همزمان یک منبع مسئول در استان دیرالزور احتمال داد که فرآیند رسیدگی به وضعیت افراد تحت تعقیب و فراری از خدمت سربازی شهر دیرالزور که دستشان به خون ملت سوریه آغشته نشده است، یک هفته ادامه یابد و سپس دست اندرکاران و قضات به شهرهای دیگر این استان بروند.
این منبع اعلام کرد که شهر بعدی «المیادین» خواهد بود.
انتهای پیام/