خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان باید در سختی‌ها کنار مردم باشند

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 26 آبان 1400 - 08:47
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مردم ما همیشه در برابر دشمنان دیستادگی کردند و امروز ما مسئولان باید در سختی ها کنار آنه باشیم و مشکلات شان را حل کنیم.
روز،سوسنگرد،خطه،قاليباف،سالروز،آزادسازي

به گز ارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۶ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: امروز مصادف با سالروز آزادسازی سوسنگرد است که در آن روز شاهد رشادت‌های مردان و زنان این خطه بودیم و علاوه بر اینکه تانک‌های رژیم صهیونیستی و بعثی وارد سوسنگرد شدند تا دشت آزادگان و این شهر را بگیرند، اما مردم مقاومت کردند.
وی گفت: من سالروز آزادسازی سوسنگرد و همچنین یاد همه شهدا و رمزندگان این خطه را هم گرامی می‌داریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: همچنین ۲۵ آبان، روز حماسه و ایثار و از روزهای به یاد ماندنی در استان اصفهان بود که شاهد بودیم در یک روز ۳۷۰ شهید در این شهر تشییع و همزمان بیش از هزار نفر به جبهه اعزام شدند.
قالیباف تاکید کرد: این از افتخارات و جانفشانی‌های این ملت است ما امروز به عنوان نمایندگان و همچنین همه مسئولان باید توجه کنیم که این ملت در روز خون و شهادت ایثارگری کردند و مخصوصاً مستضعفان مقابل دشمنان ایستادند و عزت و افتخار آفریدند و امروز ما هستیم که باید در سختی‌ها کنار آنان باشیم و مشکلات مردم را حل کنیم.