۸ اریبهشت؛ آغاز نوزدهمین دوره عتبات دانشجویی/ ۳۴۰ کاروان اعزام خواهند شد
معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درباره جزئیات نوزدهمین دوره اعزام دانشجویان به عتبات خبر داد.
زارع در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نوزدهمین دوره اعزام به عتبات از ۹۸/۲/۸ است که ۳۴۰ کاروان اعزام خواهند شد؛ ۷۰ درصد آنها از طریق هوایی و ۳۰ درصد دیگر از طریق زمینی اعزام خواهند شد.
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با اشاره به برنامههای این دوره گفت: در نجف برنامه بازدید و نجف شناسی داریم؛ در کربلا برنامه زیارت هور و برنامه فرهنگی داریم.
بیشتر بخوانید: امکان ثبتنام برای تمامی دانشگاهیان سراسر کشور در سفر عتبات
از بهمن ماه ۹۷ تاکنون ۱۱ هزار نفر در عتبات ثبت نام کردهاند
زارع ادامه داد: ثبت نام اعزام به عتبات از ۲ الی سه ماه پیش شروع شد و از بهمن ماه ۹۷ تاکنون ۱۱ هزار نفر ثبت نام کردهاند؛ هزینه ثبت نام سه میلیون و صدو بیست و پنج هزار تومان است.
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درباره هزینه سفر، اظهار کرد: ویزا بدون هزینه است و برای دریافت ویزای عراق نیازی به مراجعه به سفارت عراق نیست.
زارع یادآوری کرد: تاکنون نزدیک به ۱۰ هزار و پانصد دانشجو به عتبات اعزام شدهاند؛ برنامهریزیهایی برای افزایش اعزام به عتبات داریم که اگر بتوانیم آن ها را اجرا کنیم امکانات هم افزایش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/