خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل اختلافات میان باکو و ایروان

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 25 آبان 1400 - 20:12
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تنش‌های اخیر میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آماده کمک به حل‌وفصل اختلافات و برقراری ثبات و امنیت در منطقه است.
جمهوري،خطيب،اختلافات،فصل،خارجه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز نگرانی از بروز درگیریهای نظامی جدید در مناطق مرزی جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان، دو کشور را به خویشتنداری و پرهیز از گسترش دامنه نزاع دعوت کرد.
‎سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر لزوم احترام کشورها به مرزهای شناخته شده بین المللی، دو طرف را به حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و راه های مسالمت آمیز فراخواند.
خطیب زاده تنش‌های جاری را برای روند تدریجی رسیدن به صلح و پیشرفت در منطقه خطرناک توصیف و اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته آماده کمک به طرفین برای حل و فصل اختلافات و برقراری ثبات و امنیت در منطقه است.
انتهای پیام/.