خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ دلار و یورو باز هم کاهشی شد

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 25 آبان 1400 - 19:54
مدیر کل ارتباطات بازار متشکل ارز ایران ضمن بیان کاهش نرخ دلار و یورو در این بازار برای سومین روز پیاپی، میانگین وزنی نرخ دلار و یورو در معاملات امروز را به ترتیب ۲۶ هزار و ۶۹۰ تومان و ۳۱ هزار و ۸۷ تومان اعلام کرد.
نرخ،تومان،يورو،معاملاتي

مدیر کل ارتباطات بازار متشکل ارز ایران ضمن بیان کاهش نرخ دلار و یورو در این بازار برای سومین روز پیاپی، میانگین وزنی نرخ دلار و یورو در معاملات امروز را به ترتیب ۲۶ هزار و ۶۹۰ تومان و ۳۱ هزار و ۸۷ تومان اعلام کرد.
مهدی گوهررستمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جلسه معاملاتی سه‌شنبه (بیست و پنج آبانماه)، اسکناس دلار کار خود را با نرخ ۲۶ هزار و ۷۹۶ تومان آغاز کرد و در پایان ساعت معاملات به نرخ ۲۶ هزار و ۶۳۵ تومان رسید که بررسی ارقام معاملاتی روزانه، نرخ میانگین وزنی ۲۶ هزار و ۶۹۰ تومان به ازای هر دلار و کاهش ۰.۶۷ درصدی این نرخ نسبت به روز معاملاتی قبل را نشان می‌دهد.
این تحلیلگر اقتصادی گفت: امروز نماد معاملاتی یورو کار خود را با نرخ ۳۱ هزار و ۲۶۹ تومان شروع کرد و در پایان جلسه معاملاتی، نرخ هر یورو به رقم ۳۰ هزار و ۷۵۶ تومان رسید.
به این ترتیب نرخ میانگین وزنی اسکناس یورو در معاملات امروز این بازار با ۰.۴۷ درصد کاهش نسبت به روز ‌دوشنبه، ۳۱ هزار و ۸۷ تومان بوده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در جلسه معاملاتی سه‌شنبه‌ (بیست و پنجم آبان) اسکناس دلار در پایین‌ترین نرخ خود با رقم ۲۶ هزار و ۶۲۸ تومان و در بالاترین نرخ با رقم ۲۶ هزار و ۸۸۰ تومان معامله شد.
همچنین هر یورو در پایین‌ترین و بالاترین نرخ معاملاتی خود به ترتیب با قیمت‌های ۳۰ هزار و ۵۶۴ تومان و ۳۱ هزار و ۲۹۹ تومان معامله شد.
گوهررستمی در پایان بیان کرد: حجم معاملات اسکناس دلار در بازار متشکل ارز ایران در روز سه‌شنبه‌( بیست و پنجم آبان) ۱۲ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۵۰۰ دلار و حجم معاملات در نماد یورو ۹۰۲ هزار و ۹۰۰ یورو بود.
انتهای پیام