خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت ۱۷ هزار تن انار از انارستان‌های شهرضا

مهر | چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 25 آبان 1400 - 15:52
شهرضا- برداشت انار از انارستان‌های شهرضا آغاز شده و پیش بینی می‌شود تا پایان آبان ماه ۱۷ هزار تن انار از باغات شهرضا برداشت شود.
انار،محصول،شهرضا،سرمازدگي،گلوگاه،دانه

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - پریا جهانبانی: در شهرضا یک هزار و ۸۰۰ هکتار باغ انار وجود دارد و پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انار از انارستان‌های شهرضا برداشت شود.
با توجه به خسارت سرمازدگی بهاره و آفت گرم گلوگاه امسال برداشت این محصول نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته است.
حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هکتار از سطح زیر کشت انار این خطه مربوط به باغ‌های سنتی است که در آنها انواع ارقام محلی این محصول مانند مخمل، ملس، دانه سیاه، پوست سفید، دانه صورتی شیرین، پوست سفید ترش، رَباب نیریز، شیشه کپ فردوس و نادری نطنز وجود دارد.
نبود صنایع تبدیلی و فراوری، صادرات اندک، نبود شرکت تعاونی انارکاران، سرمازدگی و افت کرم گلوگاه را از مشکلاتی است که باغداران این منطقه مجبور به خام فروشی محصول خود می‌شوند.