خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۳۵ مددجوی کمیته امداد خراسان شمالی خودکفا شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 آبان 1400 - 09:41
بجنورد- مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ۸۳۵ خانوار تحت حمایت با اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی خودکفا شده و از چرخه فقر خارج شدند.
اشتغال،امداد،كميته،نظارت،خارج

مجید الهی راد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد :۸۳۵ خانوار تحت حمایت با اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی خودکفا شده و از چرخه فقر خارج شدند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: این افراد توانسته‌اند علاوه بر ایجاد اشتغال برای خود، زمینه فعالیت اقتصادی شماری از متقاضیان کار را نیز فراهم کنند و در نهایت از پوشش کمیته امداد خارج شدند.
وی تصریح کرد: کارآفرینان این نهاد پس از بررسی و نظارت مداوم و طولانی‌مدت طرح‌های اشتغال و رسیدن به درآمد پایدار متناسب با قانون کار، از پوشش این نهاد خارج می‌شوند تا به‌این‌ترتیب فضا برای خدمت‌رسانی به تعداد بیشتری از نیازمندان فراهم شود.
الهی راد بابیان اینکه بعد از ایجاد کسب‌وکار بین سه تا پنج سال بر فرآیند اشتغال آن‌ها نظارت انجام می‌شود، گفت: این مدت زمان بر اساس هر طرح متفاوت است و ممکن است نظارت بر برخی از طرح‌های اشتغالی در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر صورت بگیرد.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی از پرداخت بیش از ۸۳ میلیارد تومان وام اشتغال به مددجویان طی امسال خبر داد و بیان داشت: تسهیلات اشتغال کمیته امداد در قالب طرح‌های خودکفایی، توان‌افزایی و کارفرمایی به مددجویان تحت حمایت پرداخت می‌شود.