خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عقب نشینی یک تیپ ائتلاف سعودی از بخشهایی از «سقطری» یمن

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 24 آبان 1400 - 15:41
رسانه های یمنی امروز دوشنبه از عقب نشینی یک تیپ ائتلاف متجاوز سعودی از «سقطری» خبر دادند.
تيپ،يمن،نشيني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الخبر الیمنی، رسانه های یمن امروز دوشنبه از عقب نشینی یک تیپ ائتلاف متجاوز سعودی از منطقه ارخبیل در جزیره «سقطری» یمن خبر دادند.
این رسانه ها اعلام کردند که تیپ ۸۱۸ ائتلاف متجاوز تحت سرکردگی عربستان که از سال ۲۰۱۸ در «سقطری» مستقر بود، از منطقه مذکور عقب نشینی کرد.
در حالی که گمانه زنی ها حاکی از آن است که تیپ ۸۱۸ نیز مانند تیپ دیگر ائتلاف سعودی که در «عدن» مستقر بود، به عربستان بازگردد اما هنوز مقصد این تیپ مشخص نیست.
عقب نشینی نظامیان ائتلاف متجاوز تحت سرکردگی عربستان از یمن به بهانه باز استقرار در مناطق دیگر و به عنوان مقدمه ای برای عقب نشینی کامل از یمن همچنان ادامه دارد.