خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادفات ساوه 2 کشته و 19 مجروح بر جای گذاشت

فارس | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 24 آبان 1400 - 10:30
سرپرست مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه از کشته و مجروح شدن 21 نفر براثر وقوع تصادف در محورهای این شهرستان در بامداد امروز خبر داد.
ساوه،حادثه،حوادث،پزشكي،مركز

سرپرست مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه از کشته و مجروح شدن 21 نفر براثر وقوع تصادف در محورهای این شهرستان در بامداد امروز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه به نقل از مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه، صیدی، سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی ساوه اظهار کرد: بامداد امروز در آزادراه ساوه همدان، بعد از غرق آباد تقریبا ۳۰کیلومتر مانده به شهر ساوه، تصادف اتوبوس و تریلی، متاسفانه ۱۸ مصدوم برجای گذاشت.
وی افزود: مصدومان این حادثه توسط کدهای اورژانس غرق اباد، شهر صنعتی، سیلیجرد و اورژانس شهری پنج به بیمارستان مدرس ساوه منتقل شدند.
سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی ساوه از حادثه دیگری برای اتوبوس در ساوه خبر داد و گفت: در آزادراه ساوه- تهران، سه دستگاه اتوبوس، ایسوزو و بنز تک با هم برخورد کردند.
صیدی افزود: در این حادثه ۲ نفر فوت شدند، که پس از این حادثه اورژانس پرندک در صحنه حاضر و یک مصدوم حادثه را به بیمارستان فاطمه زهرا(س)رباط کریم اعزام کرد.
انتهای پیام/