خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق یک میلیون و ۹۹۷ هزار دُز واکسن کرونا در لرستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 24 آبان 1400 - 09:13
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تزریق یک میلیون و ۹۹۷ هزار دُز واکسن کرونا در استان خبر داد.
دُز،كرونا،واكسن،لرستان

ایسنا/لرستان قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تزریق یک میلیون و ۹۹۷ هزار دُز واکسن کرونا در استان خبر داد.
دکتر علی فرهادی گفت: با تزریق یک میلیون و ۹۹۷ هزار دُز واکسن کرونا، ۷۹ جمعیت بالای ۱۲ سال در لرستان دُز نخست واکسن کرونا را تزریق کردند.
وی افزود: ۵۵ درصد شهروندان لرستانی دُز دوم واکسن کرونا را هم تزریق کردند.
فرهادی با اعلام روند کاهشی شدن آمار مبتلایان و مرگ و میرهای کرونایی در استان از اواخر مهرماه از هم استانی‌ها خواست برای تسریع در روند واکسیناسیون به مراکز و پایگاه‌های سلامت شهری مراجعه کنند.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: لرستان از نظر واکسیناسیون جمعیت هدف در مجموع دو دُز ۸ درصد از میانگین کشور عقب است.
انتهای پیام