خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مصدومان زلزله در هرمزگان به ۸۳ نفر رسید

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 24 آبان 1400 - 05:31
سخنگوی دانشگاه علوم پزشی استان هرمزگان از افزایش مصدومان زلزله در این استان به ۸۳ نفر خبرداد.
نفر،زلزله،استان،هرمزگان

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشی استان هرمزگان از افزایش مصدومان زلزله در این استان به ۸۳ نفر خبرداد.
دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: از این ۸۳ مصدوم در حال حاضر ۷ نفر بستری هستند که ۵ نفر در بخش اورژانس هستند و دو نفر در بخش بستری هستند.
وی با بیان اینکه ۷۵ نفر پس از دریافت اقدامات درمانی سرپایی مرخص شدند، عنوان کرد: اغلب این افراد دچار پیچ خوردگی و تنگی نفس شده اند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به فوت یک نفر در این زلزله، ادامه داد: اغلب این مصدومیت ها یا به دلیل اضطراب ناشی از زلزله یا در هنگام ترک یا فرار از محل قرارگیری افراد بوده است.
انتهای پیام