خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای عملیات عمرانی در آزادراه کرج

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 17:41
کرج - رئیس پلیس راه استان البرز گفت: برای افزودن به عرض لاین شمالی آزادراه کرج - قزوین محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل مهرویلا عملیات عمرانی در این محدوده اجرا می‌شود.
عمليات،عمراني،اجراي،البرز

رضا گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور افزودن به عرض لاین شمالی آزادراه کرج - قزوین محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل مهرویلا، عملیات عمرانی در این محدوده از سه‌شنبه ۲۵ آبان آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه این عملیات عمرانی تا ۲۰ اسفند سال جاری ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: انجام عملیات فقط در روزهای شنبه تا سه‌شنبه صورت گرفته و در روزهای تعطیل رسمی اجرای کار متوقف خواهد شد.
رئیس پلیس راه استان البرز با بیان اینکه در حین اجرای عملیات عمرانی هیچ گونه محدودیتی در نظر گرفته نشده و اجرای آن با عبور جریان ترافیک با رعایت جوانب صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: از رانندگان تقاضا داریم نهایت همکاری را با عوامل پلیس راه و راهداری استان البرز داشته باشند.