بستههای آموزشی
نماینده کمپین کارآفرینی جَنِک گفت: بستههای آموزشی-تفریحی این کمپین که با سود حاصل از فروش صنایع دستی فاخر بلوچستان تهیه شده، میان دانشآموزان دشتیاری چابهار توزیع شد.

الهام فتحالهی در گفتوگو با تسنیم در چابهار اظهار داشت: هدف ما در جَنِک خودمحور کردن زنان سوزندوز بلوچ و برندینگ و مارکتینگ سوزندوزی منحصر به فرد بلوچی در ایران و جهان است.
وی افزود: جَنِک بهمعنای دختر بلوچ از تقریبا یکسال پیش با حمایت سرمایهگذاران صنایع دستی شروع بهکار کرده است، ما تاکنون بیشاز 600 عدد از صنایعدستی زنان بلوچ شامل گوشواره،پابند و دستبند را از زنان فاخردوز روستانشین بلوچ خریداری کرده و آنها در نمایشگاهای ملی و بینالمللی داخلی و خارجی عرضه کردیم.
نماینده کمپین کارآفرینی جَنِک تصریح کرد: سود حاصل از فروش صنایع دستی را صرف توسعه شاخصها در بلوچستان و توزیع بستههای آموزشی-تفریحی میان دانشآموزان کردیم؛ روستای نوریس بخش دشتیاری شهرستان چابهار را بهعنوان روستای پایلوت در نظر گرفتیم و فعلا هدف ما توسعه شاخصهای آموزشی در این روستا و بعدها ساخت مدرسه برای آن است.
فتحاللهی تاکید کرد: در چندین نوبت بستههای آموزشی و تفریحی شامل لوزامالتحریر،لباس و پک لوازم ورزشی و بازی این کمپین که از سود فروش و عرضه صنایع دستی خود بلوچستان تهیه شده میان دانشآموزان روستای نوریس بخش دشتیاری چابهار توزیع شده است.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه بزرگ صنایع دستی 2020 کشور عمان جَنِک فاخر دوزی بلوچستان را عرضه خواهد کرد، خاطرنشان کرد: با ارائه درست و گستره این صنایع دستی ضمن برندسازی، علاقهمندان زیادی را به حوزه صنایع دستی زنان بلوچ جذب خواهیم کرد و موجبات صنعتی شدن و اشتغالزایی پایدار زنان روستایی عمدتا در روستاهای محروم را فراهم خواهیم کرد.
انتهای پیام/ن