خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج ۴۰۰ نفر از اعضای طالبان؛ روند تصفیه ادامه دارد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 14:41
سخنگوی وزارت کشور طالبان اعلام کرد که از زمان آغاز کار کمیسیون تصفیه طالبان تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر از صفوف آن‌ها اخراج و یا زندانی شده‌اند.
طالبان،تصفيه،صفوف،بركنار،اخراج

به گزارش مشرق، «سعید خوستی» سخنگوی وزارت کشور طالبان اعلام کرد که در ادامه روند تصفیه صفوف طالبان تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر برکنار و یا زندانی شده‌اند.
بیشتر بخوانید: ۲۰۰ عضو طالبان اخراج شدند
خوستی به «هشت صبح» گفت که این افراد به اتهام سوءاستفاده از نام طالبان و آزار و اذیت مردم برکنار و یا زندانی شده‌اند.
مقامات طالبان پیش از این نیز گفته بودند که روند توزیع کارت هویت و یونیفورم‌های نظامی برای اعضای طالبان برای جلوگیری از سوء استفاده از نام آن‌ها بزودی آغاز می‌شود.
شورای وزیران طالبان دوشنبه (۱۹ مهر) با انتشار بیانیه‌ای از تصمیم برای اخراج افراد «نامطلوب» از صفوف طالبان خبر داده بود که منجر به ایجاد کمیسیون تصفیه شد.
کمیسیون تصفیه طالبان اخیراً در نشستی اعلام کرد که دادگاه‌های صحرایی و عملیات خودسرانه توسط اعضای طالبان ممنوع است.