خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قتل پسر ۲۴ ساله به دست برادران شرور

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 05 اردیبهشت 1398 - 09:20
با تلاش ۳ ساعته مأموران کلانتری ۱۴ کرمان، افرادی که در یک نزاع جوانی را با سلاح سرد به قتل رسانده بود، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
مأموران،كرمان،انتظامي،قتل،نزاع،عاملان،فرمانده

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا فداء فرمانده انتظامی شهرستان کرمان گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر نزاع و درگیری چند جوان در یکی از محلات شهر کرمان، بلافاصله مأموران کلانتری ۱۴ این فرماندهی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
پس از حضور مأموران، جوانی ۲۴ ساله که به ضرب چاقو از ناحیه سر بشدت مجروح شده بود به بیمارستان منتقل شد، اما به سبب شدت جراحات وارده فوت کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان در رابطه با جزئیات دستگیری عاملان قتل گفت: با اقدامات اطلاعاتی و انتظامی مأموران، مخفیگاه عاملان نزاع که سه برادر بودند در کمتر از ۳ ساعت شناسایی و با هماهنگی قضایی و در یک عملیات ضربتی همه آن‌ها دستگیر شدند.
متهمان در ابتدا منکر جرم خود بودند، اما در نهایت پس از بازجویی‌های فنی و تخصصی و مواجهه با مستندات موجود یکی از آنان به قتل اعتراف کرد.
منبع: رکنا
انتهای پیام/ب
ماجرای قتل پسر ۲۴ ساله به دست برادرانش