خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۴۵ بیمار کرونایی در لرستان بستری هستند/ فوت ۲ نفر دیگر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 12:41
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۳۴۵ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری هستند، از فوت دو نفر دیگر به علت ابتلا به این ویروس در استان خبر داد.
كرونا،لرستان،نفر،استان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی ۷۴ ابتلای جدید به کرونا در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار داشت: تا کنون ۱۹۴ هزار و ۹۶ نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند.
وی با اشاره به دو فوتی جدید بر اثر ویروس کرونا در استان عنوان کرد: تا کنون متأسفانه دو هزار و ۶۲۴ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کرده‌اند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان تعداد بستری‌های مشکوک و قطعی کرونا در استان را ۳۴۵ نفر اعلام کرد.
کوشکی با اشاره به افزایش موارد بستری در لرستان گفت: این امر احتمال پیک ششم را نشان می‌دهد و در این راستا واکسیناسیون، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دوری از تجمعات مورد تاکید است.
بنا بر این گزارش، تعداد فوتی‌های بر اثر کرونا در لرستان در روز گذشته دو نفر، مبتلایان جدید ۱۶۳ مورد و بستری‌ها نیز ۳۶۷ نفر بوده است.