خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت پرداخت طلب کالدرون

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 11:53
باشگاه پرسپولیس برای عقد قرارداد رسمی بازیکنان تاجیکستانی همچنان منتظر باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی ‌اش است.
پرسپوليس،پنجره،نقل،كالدرون،واريز،قرارداد،تيم،صفروف،انتقالاتي

به گزارش مشرق، پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس به دلیل تسویه نشدن طلب گابریل کالدرون و خواکین همچنان بسته است.
ظاهرا مدیران این باشگاه در روزهای اخیر و پس از دریافت مجوز بانک مرکزی، پول این مربی را به شماره حساب بانک سوئیسی واریز کرده‌اند اما با توجه به برخی قوانین باید ۷۲ ساعت از اقدام پرسپولیس برای واریز پول بگذرد تا این مبلغ به حساب مربیان آرژانتینی بنشیند و البته با توجه به تعطیلی پایان هفته اروپا این موضوع یک تا دو روز هم به تاخیر خواهد افتاد.
وکیل کالدرون پس از دریافت کامل مطالبات این مربی باید این موضوع را به فیفا اطلاع بدهد تا پس از این اقدام پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس باز شود.
بیشتر بخوانید: توضیح پرسپولیس درمورد واریز طلب کالدرون
سرخ‌پوشان برای عقد قرارداد منوچهر صفروف و وحدت هنانوف که از دوشنبه گذشته برای امضای قرارداد با این تیم وارد کشورمان شده اند، منتظر باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی خود هستند و ظاهرا به همین دلیل هم با وجود اینکه این دو بازیکن تاجیکستانی روز گذشته با حضور در ورزشگاه شهید کاظمی، برای دقایقی در نیمه دوم دیدار دوستانه با پدیده به زمین رفتند، از اعلام رسمی حضور آنها در کنار تیم خودداری می‌کنند.
از طرفی هنانوف و صفروف با وجود دعوت به اردوی تیم ملی کشورشان برای بازی دوستانه با قزاقستان که سه‌شنبه در آستانه برگزار می‌شود، در این دیدار شرکت نخواهند کرد تا بلافاصله پس از باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس، قرارداد خود را با این باشگاه امضاء کنند.