خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای بازگشایی مدارس و ابهامات امتحانات دانش آموزان

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 11:06
موضوع بازگشایی مدارس در حالی مطرح می‌شود و مسئولان آموزش و پرورش بر آن مُصر هستند که هنوز برخی ابهامات آن شفاف سازی نشده است.
آموزش،حضوري،مدارس،بازگشايي،جزئيات،آموزان،پرورش

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، موضوع بازگشایی مدارس آن هم بعد از دو سال تحصیلی دوری از مدرسه با، اما و اگر‌های بسیاری مواجه بود، برخی نگرانی شیوع پیک‌های جدید کرونا و برخی معترض از نحوه آموزش مجازی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
با وجود این شرایط آنطور که وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد و ستاد ملی مقابله با کرونا مجوز داد مدارس متوسطه دوم از نیمه آبان بازگشایی و آموزش حضوری را شروع کردند همچنین مدارس متوسطه اول و ابتدایی هم ازآذر آموزش حضوری را از سر می‌گیرند البته که درمورد جزئیات حضور دانش آموزان همچنان ابهاماتی وجود دارد.
برخی در مورد روز‌های حضور در کلاس، تداوم داشتن یا مقطعی بودن این تصمیم آموزش حضوری، فعالیت سرویس مدارس و حتی چگونگی برگزاری امتحانات دچار ابهام هستند؛ موضوعی که آموزش و پرورش در روند اطلاع‎رسانی آن چندان فعال عمل نکرد و این در حالی است که وضعیت دانشگاه‌ها برای آموزش و ارزشیابی پایانی بسیار شفاف‌تر برای دانشجویان تبیین شد.
با این وجود کمرئی سخنگوی آموزش و پرورش در بازگشایی مدارس اعلام کرد که در صورت آموزش حضوری امتحانات دانش آموزان هم حضوری برگزار خواهد شد و به این ترتیب انتظار می‌رود این سال تحصیلی دانش آموزان به روال سابق در ارزشیابی‌ها شرکت کنند البته که همچنان از روند حذفیات کتاب درسی و جزئیات ارزشیابی اطلاعاتی از سوی آموزش و پرورش اعلام نشده است.
این موضوع در حالی پیش می‌رود که تنها حضور نداشتن در کلاس و تلقی غیبت دانش آموزان صراحتا اعلام شد و سایر جزئیات کار همچنان، اما واگر‌هایی دارد.
بیشتر بخوانید
جزئیات حضور دانش‌آموزان در مدارس/ بازگشایی تدریجی دنبال می‌شود
انتهای پیام/