خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان منصوب شد

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 09:54
در حکمی از سوی دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر وحید محمدی شاهرخی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان منصوب شد.
رفسنجان،پزشكي،علوم،دانشگاه،متعال،خداوند،بهداشتي،درماني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، در حکم وزیر بهداشت آمده است: «خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید.
در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان» منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه کنید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.»
دکتر وحید محمدی شاهرخی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان است.
پیش از این علی اسماعیلی ندیمی ریاست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان را برعهده داشت.