سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رستمیان: تپانچه نیاز به مربی خارجی دارد/نصر انتظار داشت بعد از المپیک سرمربی باشد

فارس | ورزشی | یکشنبه، 23 آبان 1400 - 09:35
ملی‌پوش تپانچه کشورمان گفت: فکر می‌کنم ورزشکاران تیراندازی و مربیان ایرانی نیاز دارند یک مربی خوب خارجی کنار تیم باشد.
نصر،المپيك،مربي،تيم،تپانچه،نجفي

به گزارش خبرگزاری فارس، هانیه رستمیان درباره وضعیت تپانچه و تعویق اردوهای ملی، عنوان کرد: بعد از المپیک با فاصله طولانی اردوها شروع شد.
با بازگشت فروغی از جام ریاست جهانی قرار است تمرینات دوباره از 5 آذرماه آغاز شود تا خودمان را برای مسابقات جهانی و دیگر رقابت‌های پیش رو آماده کنیم.
ملی‌پوش تپانچه کشورمان درباره تغییرات ایجاد شده در کادر مربیگری، گفت: قبل از المپیک زیرنظر آقای نصر و نجفی تمرینات را پیگیری می‌کردیم.
در زمان اعزام به مسابقات هم یک تورنمنت را نجفی همراه بود، یک تورنمنت دیگر نصر اما برای المپیک توکیو نصر همراه ما بود و تمرینات بیشتری با ورزشکاران داشت.
بعد از المپیک نصر انتظار داشت سرمربی باشد اما این اتفاق رخ نداد و روند گذشته ادامه پیدا کرد یعنی نجفی سرمربی است و نصر مربی که فکر می‌کنم آقای نصر با این موضوع مشکل داشت و اردو را ترک کرد.
رستمیان درباره اینکه وضعیت تیم ملی را بعد از المپیک چطور می‌بینی و فکر نمی‌کنی با این شرایط دچار افت شوید، خاطرنشان کرد: من هم به فدراسیون و هم مربیان گفتم که ورزشکاران تیراندازی و مربیان ایرانی به مربی خوب خارجی نیاز دارند تا در کنار او تجربه کسب کنند و بعد از آن به عنوان مربی کنار تیم باشند.
تیم تپانچه الان نیاز به مربی خوب دارد تا بتواند تیم را هدایت کند.
انتهای پیام/