گفتمانسازی در مشهد نیازمند بهرهبرداری از فضای هنری است
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد گفت: برای گفتمانسازی و معرفی مشهد در عرصه بینالمللی لازم است از فضای هنر استفاده شود.

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد گفت: برای گفتمانسازی و معرفی مشهد در عرصه بینالمللی لازم است از فضای هنر استفاده شود.
سیدمجتبی منتظری در گفتوگو با ایسنا در حاشیه افتتاحیه نخستین جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد که شامگاه شنبه، ۲۲ آبان، در سالن تئاتر مجتمع فرهنگی و هنری امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امسال جشنواره استقبال از بهار که در سالهای پیشین به جشنواره خانه بهار تبدیل شده بود را به جشنواره بینالمللی هنرهای شهری تبدیل کردیم چراکه این جشنواره مرتبط با هنر شهری است و هنرمندان باید آثاری را در آن ارائه دهند تا در مصداق و مضامین شهری بگنجد.
وی با بیان اینکه در چهاردهمین سال برگزاری این جشنواره با فرایند بینالمللی بودن جشنواره را به ۲ بخش تقسیم کردیم، افزود: بخش نوروزگاه ویژه هنرمندان داخلی است که از تمام هنرمندان کشور دعوت میکند در چهار بخش یادمانهای شهری، آذینبندی، نقاشی دیواری و نمایش شرکت کنند.
بخش بینالمللی نیز از تمام هنرمندان داخلی و خارجی دعوت میکند در این جشنواره شرکت کنند.
رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد بیان کرد: در جشنواره امسال ۱۴ یادمان با موضوع، محتوا و محورهای هویتی شهری مشهد اعلام میکنیم که دارای یک فضای تعاملی برای ارتباط با مردم است.
در کنار این یک نمایش با همان موضوع اجرا میشود.
همچنین در حوزه بینالمللی فضاهای کوچکمقیاس مفهومی به وجود میآید که نتیجه آن ایجاد فضای تعاملی بینالمللی برای معرفی معارف دینی، رویدادها، شخصیتها و حوادث مشهد است.
دبیری جشنواره را نیز مهدی یکپسر بر عهده دارد.
منتظری خاطرنشان کرد: ما امسال شعار جهانشهر برکت و کرامت را برای مشهد اعلام کردیم.
لازم است در راستای تحقق این شعار با استفاده از هنر بستری فراهم شود تا هنرمندان بین المللی با آمدن به مشهد، این شهر را بشناسند و از این طریق مشهد در تراز بینالمللی قرار گیرد.
در افتتاحیه جشنواره نیز تمام فرایند فراخوان جشنواره به صورت نمایش و با استفاده از تکنولوژیهای نوین به اجرا درآمد.
هنرمندان نیز باید از تکنولوژی و فناوریهای نوین و روز بتوانند استفاده کنند تا محتوای بهتر و بیشتری را به مردم انتقال دهند.
انتهای پیام