سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کارآفرینان قرار گرفته است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 22 آبان 1400 - 20:31
رییس صندوق پژوهش و فناوری کردستان گفت: تا به امروز ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کارآفرینان و شرکت ها قرار داده شده که ۱۰ میلیارد آن از طرف معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در اختیار این نهاد قرارگرفته است.
صندوق،فناوري،كردستان،مشكلات،كارآفرينان،پژوهش،استان،راستاي،كا ...

ایسنا/کردستان رییس صندوق پژوهش و فناوری کردستان گفت: تا به امروز ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کارآفرینان و شرکت ها قرار داده شده که ۱۰ میلیارد آن از طرف معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در اختیار این نهاد قرارگرفته است.
شکری امروز (۲۲آبان) در مراسم رونمایی از تفاهم‌نامه مابین صندوق کارآفرینی امید و صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان به منظور حمایت از کارآفرینان اظهار کرد: خوشبختانه صندوق‌های کارآفرینی امید و پژوهش و فناوری به بالندگی رسیده و امیدوارم این خوشنامی در بین کارآفرینان و پژوهشگران پایدار باشد.
وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری در راستای مواد ۴۵ و ۱۰۰ برنامه های سوم و چهارم توسعه،برای ایجاد سهم و زبان مشترک بین کارآفرینان و پژوهشگران تأسیس شده تا خلأهای موجود را از بین ببرد.
وی ادامه داد: منابع این صندوق محدود بوده و به عنوان نهادی مالی عمل کرده که جدا از پرداخت تسهیلات،سرمایه گذاری خطرپذیر انجام داده و ضمانت نامه صادر می کند.
شکری بیان کرد: تا امروز این صندوق ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کارآفرینان و شرکت ها قرار داده که ۱۰ میلیارد آن از طرف معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در اختیار این نهاد قرار گرفته است.
وی، اعلام کرد: با درایت دکتر خالد سعیدی ،صندوق پژوهش و فناوری کردستان اولین صندوقی در ایران بود که با کمترین سرمایه یعنی حدود ۱/۵ میلیارد تومان شکل گرفت و با هم افزایی و ترکیب فنی متخصص در کنارسایر صندوق ها و بانک ها، تا حد امکان خوب عمل کرده است.
شکری اضافه کرد: ما هم دانش بنیان بوده و هم در شرایط حساس کنونی وام کرونایی پرداخت کرده‌ایم، همچنین در زمینه ارزیابی طرح ها و صدور ضمانت نامه‌ها قادر به کمک و همراهی خواهیم بود.
باید از منابع صندوق، در راستای اشتغال پایدار بهره برد
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی کردستان در این مراسم اظهار کرد: این تفاهم‌نامه برای اولین بار در سطح کشور در استان کردستان انجام می‌شود که انشالله مایه خیر و برکت بوده و نشان دهنده طلایه داری و خط شکنی استان در این زمینه است.
صلواتی افزود: با این تفاهم‌نامه خدمات خاصی به کارآفرینان هم در قالب مزدی و هم شرکتی اعطا خواهد شد.
وی بیان کرد: با توانمندی آقای رحیمی در رأس صندوق کارآفرینی امید و با درایت سایر مسئولان، باید از منابع صندوق در راستای اشتغال پایدار بهره برد.
صلواتی اضافه کرد: حقیقتا اعضای صندوق پژوهش و فناوری کردستان از نخبگان و سرمایه های اجتماعی استان و کشور بوده که باید از نظریات و دانش آنها در تمام زمینه ها استفاده کرد.
باید در راستای رفع مشکلات مردم حرکت کنیم
مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این تفاهم‌نامه زیرساخت و بستر توسعه را در استان درست خواهد کرد.
رحیمی ادامه داد: اینجانب ۱۷ سال در بخش خصوصی فعال بوده و با درد دل ها و مشکلات بخش‌های تولیدی کاملاً آشنا هستم که با توجه به نامگذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها؛ باید در راستای خواسته‌های رهبری و برطرف کردن مشکلات مردم حرکت کرد.
وی اضافه کرد: این تفاهم‌نامه ملی شده، به تصویب معاونت‌های ساماندهی و حقوقی رسیده و در سامانه کشوری ثبت شده است، لذا برخلاف تفاهم‌نامه‌های استانی که با رفت و آمد مسئولان بعضاً اجرا نمی شود این قرارداد لازم الاجرا خواهد بود.
رحیمی تصریح کرد: اجرای این تفاهم‌نامه بسیار مهم بوده و باید در همه ابعاد اعم از ترویجی، برگزاری وبینار، همایش و کنفرانس و روش‌های تأمین مالی همکاری همه جانبه صورت گیرد.
راه برون رفت از مشکلات کنونی جامعه، تقویت بخش خصوصی است
رییس پارک علم و فناوری استان کردستان، اظهار کرد: رسالت پارک های علم و فناوری این است که ؛ افرادی که دارای فکر و ایده بوده را دور هم جمع کرده تا با استفاده از توانایی های همدیگر و همفکری بتوانند نیازها و مشکلات جامعه را برطرف کنند.
دکتر خالد سعیدی بیان کرد: هرچند تا نقطه مطلوب فاصله وجود داشته و سیستم اداری مشکل دارد اما همکاری ها زیاد بوده و با تلاش مضاعف مشکلات قابل حل است.
این استاد دانشگاه، تصریح کرد: تنها راه برای برون رفت از مشکلات کنونی جامعه، استفاده از بخش خصوصی بوده و هدف ما تقویت بخش خصوصی کارآفرین، فناور و نوآور است.
انتهای پیام