خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انبار تولید روغن موتور و ضدیخ تقلبی در بهارستان پلمب شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 آبان 1400 - 17:54
گروه استان‌ها- فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: 3 تانکر 10 هزار لیتری و 2 تانکر کوره تولید روغن از یک انبار تولید روغن موتور و ضدیخ تقلبی کشف و 2 نفر دستگیر شدند.
روغن،تقلبي،موتور،انبار،كشف،ظهيري،بهارستان،پليس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، سردار کیوان ظهیری عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی کارگاه روغن تقلبی اظهار داشت: انبار تولید روغن موتور و ضدیخ تقلبی با 30 هزار لیتر روغن موتور تقلبی کشف و پلمب شد.
وی افزود: با کسب اطلاعات از تولید روغن موتور تقلبی در بهارستان اقدامات عملیاتی و قانونی برای جلوگیری از فرصت طلبی و سودجوی افراد که با اجناس جعلی به بازار عرضه می‌کردند مقابله شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران در ادامه گفت: پلیس با انجام تحقیقات لازم پس از شناسایی انبار دپوی روغن موتور تقلبی در شهرستان بهارستان با هماهنگی مقام قضایی به همراه تیمی از بازرسان اداره تعزیرات و اداره صمت این شهرستان به محل اعزام و انبار پلمب شد.
ظهیری با بیان اینکه در بازرسی از این انبار 30 هزار لیتر روغن موتور و ضدیخ تقلبی کشف شد گفت: در این بازرسی‌ها 15 هزار قوطی خالی و 4 دستگاه تمام اتوماتیک برای بسته‌بندی کشف شد.
وی بیان داشت: ارزش کالاهای کشف شده توسط کارشناسان مربوطه 12 میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره دستگیری 2 نفر در ارتباط با روغن موتور تقلبی گفت: 3 تانکر 10 هزار لیتری و 2 تانکر کوره تولید روغن در محل انبار کشف شده است.
ظهیری در پایان با اشاره به اینکه پلیس با مخلان اقتصادی برخورد می‌کند خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه موضوعات در مورد قاچاق و احتکار کالا با پلیس تماس برقرار کنند.
انتهای پیام/ح