برگزاری کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه مددکاری اجتماعی برای اولین بار در ایران
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران از برگزاری بیست و هفتمین کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه حوزه مددکاری اجتماعی ایران در سال ۲۰۲۳ در ایران برای اولین بار، خبر داد.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران از برگزاری بیست و هفتمین کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه حوزه مددکاری اجتماعی ایران در سال ۲۰۲۳ در ایران برای اولین بار، خبر داد.
سید حسن موسوی چلک در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بیست و هفتمین کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه در حوزه مددکاری اجتماعی ایران سال ۲۰۲۳ در ایران برگزار میشود، اظهار کرد: براساس مصوبه سال ۲۰۱۹، در بیست و پنجمین مجمع منطقه آسیا و اقیانوسیه دو میزبان برای کنفرانس سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۳ تعیین شدند.
وی افزود: میزبان سال ۲۰۲۱ استرالیا بوده است که امروز کنفرانس آن به اتمام رسید و در سال ۲۰۲۳ ایران میزبان بیست و هفتمین کنفرانس منطقهای آسیا و اقیانوسیه در حوزه مددکاری اجتماعی ایران است؛ این اولین باری است که چنین اتفاقی بعد از ۶۳ سال تاسیس رشته مددکاری اجتماعی در ایران صورت میگیرد و تقریبا در حوزه علوم اجتماعی و حرفههای یاورانه چنین کنفرانسی را تا به امروز میزبانی نکردیم.
موسوی چلک با اشاره به اینکه این اتفاق براساس اعتمادسازی بود که به پشتوانه ۶۳ سال فعالیت حرفهای مددکاری اجتماعی ایران در بخشهای دولتی، خصوصی و غیردولتی وجود داشته است، گفت: این فرصت خوبی برای کشور است تا بتوانیم تجارب زیسته ایران را در کار با گروههای هدف، سیاستگذاریهای انجام شده در حوزه مددکاری اجتماعی و خدماتی که در سازمانهای مختلف دولتی، خصوصی و ...
در حوزه مددکاری اجتماعی در ایران انجام میشود، به روزرسانی و ترجمه کنیم و در اختیار سایر افراد قرار دهیم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این فرصت خوبی است که بتوان از یافتههای علمی صاحب نظران حوزه مددکاری اجتماعی، پژوهشگران، اساتید و کسانی که کار میدانی در کشورهای دیگر در این حوزه انجام میدهند در ایران استفاده و به اشتراک بگذاریم؛ بیشک همانگونه که کنگرههای اول، دوم و سوم توسط انجمن مددکاران اجتماعی ایران برگزار شد، فرصت تبادل اطلاعات را هم افزایش داد، کنگره مددکاری منطقهای آسیا و اقیانوسیه میتواند فرصت بزرگتری برای این موضوع باشد.
وی اظهار کرد: همه تلاش ما این است که از این اتفاق تاریخی برای حوزه مددکاری اجتماعی، علوم اجتماعی و حرفههای یاورانه استفاده کرده و با همگرایی بین سازمانها اعم از دولتی، خصوصی، دانشگاهها و مراکز پژوهشی، انجمنهای مرتبط در حوزه علوم اجتماعی و حرفههای یاورانه و توانبخشی و ...
کاری را انجام دهیم که در شان جمهوری اسلامی باشد.
انتهای پیام