خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت ارسال آثار به دومین «جشنواره فرهنگی

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 22 آبان 1400 - 12:35
معلمان علاقه مند می‌توانند از یکم آذرماه تا ۲۰ بهمن‌ماه به سایت جشنواره به آدرس artistteachers.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری اثر خود اقدام کنند.
معلمان،جشنواره،هنري،رشته،هنرهاي،فرهنگي،هنرمند،رتبه،ادبي،نفر،فضاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، جریان سازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ اسلامی، انقلابی، ملّی و بومی؛ تقویت مبانی فکری، فرهنگی و هنری معلّمان؛ ایجاد زمینه تحرّک، پویایی، شادابی و نشاط بیشتر معلّمان از طریق رقابت‌های سازنده و تعالی‌بخش؛ ایجاد فضای همدلی، هم‌افزایی، تعامل فرهنگی و اجتماعی و تبادل دانش و مهارت بین معلّمان؛ شناسایی معلّمان علاقه‌مند به فعالیت‌های فرهنگی و هنری و ایجاد بسترهای لازم برای ارتقای دانش، بینش و مهارت‌های آنان؛ ارج‌گذاری و معرفی توانمندی‌ها و مهارت‌های علمی، ادبی و هنری معلمان؛ توسعه و تعمیق فعالیت‌های جمعی و گروهی و جذب حداکثری معلمان در فعالیت‌های فرهنگی و هنری؛ فراگیرسازی و مردمی کردن فعالیت های فرهنگی و هنری معلّمان؛ استفاده از ظرفیت معلّمان هنرمند در راستای اهداف برنامه درس ملی و فعالیت های تربیتی؛ تکریم و نکوداشت معلمان هنرمند به عنوان سرمایه‌های معنوی و ارزشمند نظام تعلیم و تربیت از جمله اهداف برگزاری «جشنواره فرهنگی-هنری معلمان هنرمند» است.
بر اساس این گزارش، آفرینش های ادبی؛ نقد ادبی و هنری؛ رسانه و فضای مجازی؛ هنرهای آوایی؛ هنرهای نمایشی و فیلم کوتاه؛ هنرهای تجسمی از جمله شاخه‌های این جشنواره است.
بر این اساس، جشنواره معلمان هنرمند با ۵۲ رشته (ادبی ۷ رشته، نقد ۳ رشته، رسانه و فضای مجازی ۴ رشته، هنرهای آوایی ۴ رشته، هنرهای نمایشی ۸ رشته و هنرهای تجسمی ۲۲ رشته) برگزار خواهد شد.
افتتاحیه «دومین جشنواره فرهنگی هنری معلمان هنرمند سراسر کشور» ۱۶ آبان ۱۴۰۰ در حافظیه شیراز برگزار شد و معلمان علاقه مند می‌توانند از یکم آذرماه تا ۲۰ بهمن به سایت جشنواره مراجعه و نسبت به ثبت نام و بارگذاری اثر خود اقدام کنند.
اختتامیه این جشنواره در اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
در این گزارش آمده است؛ ۲۲ هزار و ۸۵ نفر از معلمان تمامی دوره‌های تحصیلی شاغل در آموزش و پرورش؛ (رسمی، پیمانی، قراردادی، حق التدریس)، در نخستین دوره این جشنواره شرکت کرده بودند که از این ۳۶۶ نفر حائز رتبه اول تا سوم (۹۶ نفر رتبه اول، ۱۰۹ رتبه دوم، ۱۶۱ رتبه سوم) و ۲۸۹ نفر به عنوان شایسته تقدیر در این جشنواره شناخته شدند.