دیدار «تاکایف» و نخست وزیر مجارستان؛ توسعه روابط و سرمایهگذاری محور رایزنی
رئیس جمهور قزاقستان در حاشیه نشست شورای سران کشورهای ترک زبان در استانبول با نخست وزیر مجارستان دیدار و گفت و گو کرد.
رئیس جمهور قزاقستان در حاشیه نشست شورای سران کشورهای ترک زبان در استانبول با نخست وزیر مجارستان دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور قزاقستان در حاشیه نشست سران کشورهای ترک زبان با «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان ملاقات کرد.
در جریان این دیدار دورنمای توسعه روابط تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، فرهنگی و بشردوستانه بین دو کشور بررسی و در مورد مسائل مربوط به مبارزه با بیماری همه گیری کرونا و تغییر اقلیم، تبادل نظر شد.
طرفین همچنین در مورد موضوعات مهم دستور کار منطقهای، از جمله وضعیت افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.
تاکایف در سخنانی از وضعیت کنونی روابط دوجانبه قزاقستان و مجارستان ابراز رضایت و بر تقویت تماسهای دوجانبه در سطوح مختلف اشاره کرد.
وی با بیان این که مجارستان در قزاقستان به خوبی شناخته شده و مورد احترام است، اعلام کرد اولین سفارت قزاقستان در اروپای مرکزی در بوداپست افتتاح شده است.
وی با تاکید بر ظرفیت بسیار همکاری دو کشور گفت: بنابراین فکر میکنم وظیفه مشترک ما این است که برای همکاریهای بیشتر نهادها و دولتهای خود را به ویژه در زمینه اقتصادی تشویق کنیم و همچنین تعامل از طریق سازمانهای بین المللی مانند سازمان ملل و سازمان امنیت و همکاری اروپا در نظر بگیریم.
نخست وزیر مجارستان به نوبه خود در بخشی از این دیدار به روابط نزدیک تاریخی بین مردمان دو کشور اشاره و از رئیس جمهور قزاقستان برای انجام سفر به مجارستان در سال آینده میلادی دعوت کرد.
انتهای پیام/ح