سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت سازنده "پگاسوس" برای لغو تحریم‌های آمریکا دست به دامان بنت شد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 21 آبان 1400 - 14:12
منابع عبری اعلام کردند که شرکت صهیونیستی سازنده جاسوس افزار "پگاسوس" برای لغو تحریم‌های آمریکا علیه این شرکت دست به دامان نخست‌وزیر رژیم اشغالگر شده است.
شركت،پگاسوس،صهيونيستي،آمريكا،جاسوسي،سازنده،عبري

منابع عبری اعلام کردند که شرکت صهیونیستی سازنده جاسوس افزار "پگاسوس" برای لغو تحریم‌های آمریکا علیه این شرکت دست به دامان نخست‌وزیر رژیم اشغالگر شده است.
به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان "هاآرتص" و وبسایت "واللا" امروز (جمعه) اعلام کرد که شرکت صهیونیستی سازنده جاسوس افزار "پگاسوس" در نامه‌ای محرمانه از نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و وزرای دولت وی خواسته است که به موضوع لغو تحریم‌های اعمال شده آمریکا علیه این شرکت ورود کنند.
در این نامه آمده است: این تصمیم آمریکا، نتیجه کمپین مشترک سازمان‌های ضد اسرائیلی است و ممکن است که این شرکت ناگزیر به اخراج صدها تن از کارکنان خود شود.
آمریکا ۱۲ آبان جاری شرکت صهیونیستی «ان‌اس‌او» سازنده جاسوس‌افزار «پگاسوس» را در فهرست سیاه تحریم‌های خود قرار داد.
برنامه جاسوسی پگاسوس که توسط شرکت امنیت سایبری اسرائیلی "ان‌اس‌او گروپ" طراحی شده و هدف از آن تبدیل تلفن هوشمند به ابزاری جاسوسی علیه صاحبان آن و اطرافش است.
پس از افشای ماجرای هک تلفن همراه امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و استفاده برخی کشورهای عربی از این برنامه از جمله عربستان، امارات و مراکش، رسوایی‌های دیگری نیز از جاسوسی با این بدافزار گزارش شدند.
انتهای پیام