خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه تحویل سامانه اس400 به ترکیه را از تیرماه آغاز می‌کند

فارس | برگزیده، بین‌الملل | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 19:55
یک مقام روس اعلام کرد که روند تحویل سامانه دفاع موشکی اس 400 از ماه جولای آغاز خواهد شد.
آمريكا،تركيه،سامانه،روسيه،موشكي،خريد،دفاع

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روسیه روند تحویل سامانه دفاع موشکی به ترکیه را از تیرماه آغاز خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری اینترفاکس، «الکساندر میخاییف» مدیر شرکت دولتی روسوبورون اکسپورت گفت: «بررسی و توافق درباره این قرارداد کامل شده و روند تحویل این سامانه از ماه جولای آغاز خواهد شد.»
تنش‌ها میان واشنگتن و آنکارا طی هفته‌های اخیر به دلیل تصمیم ترکیه برای خرید سامانه دفاع موشکی اس 400 از روسیه افزایش یافته و آنکارا امیدوار است به دلیل اصرار برای خرید این سامانه از روسیه تحت تحریم‌های آمریکا قرار نگیرد.
«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا و شماری از مقامات آمریکا درباره خرید این سامانه به ترکیه هشدار داده‌ و اعلام کرده‌اند که چنین اقدامی می‌تواند مجازات‌هایی را به دنبال داشته باشد.
ترکیه معتقد است که به عنوان یکی از کشورهای عضو ناتو هیچ تهدیدی برای آمریکا نخواهد بود و واشنگتن نباید ترکیه را تحریم کند.
آمریکا معتقد است که چنین اقدامی در چارچوب ساختار دفاعی غرب همخوانی ندارد و تهدید برای جنگنده‌های F-۳۵ خواهد بود.
ترکیه قصد دارد این نوع از جنگنده را از آمریکا خریداری کند.
هراس آمریکا و سایر کشورهای عضو ناتو این است که ره‌گیری جت‌های اف-۳۵ در رادارهای سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ وارد شده و توانایی این جنگ‌افزار در مقابله با روسیه را کاهش دهد.
انتهای پیام/.