سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌ها به افزایش اعتماد عمومی کمک کنند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 20 آبان 1400 - 15:13
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه رسانه‌ها باید منعکس کننده واقعیت‌های جامعه باشند، گفت: رسانه‌ها باید با شناخت دقیق مباحث را به بستر جامعه کشانده و با ایجاد فضای همدلی و همگرایی موجب ایجاد دلگرمی و افزایش اعتماد عمومی شوند.
رسانه،جامعه،بوعلي،تفريحي،مسير،فارس،ورزشي،برگزار،ايجاد

ایسنا/فارس فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه رسانه‌ها باید منعکس کننده واقعیت‌های جامعه باشند، گفت: رسانه‌ها باید با شناخت دقیق مباحث را به بستر جامعه کشانده و با ایجاد فضای همدلی و همگرایی موجب ایجاد دلگرمی و افزایش اعتماد عمومی شوند.
سردار یدالله بوعلی پنج‌شنبه ٢٠ آبان در حاشیه اردوی ورزشی تفریحی، خبرنگاران و عکاسان خبری که به همت بسیج رسانه فارس و همراهی پتروشیمی مرودشت، برگزار شد، با بیان اینکه با قدر فرصت‌ها را دانست، عنوان کرد: باید در ایعاد مختلف به دنبال هم افزایی باشیم و در انتقال پیام‌های فرهنگی در عین وجود دیدگاههای مختلف در کنار هم باشیم.
بوعلی با بیان اینکه در رویدادهای مختلف، رسانه‌های فارس همدلی و همگرایی خوبی را در مسیر رشد جامعه نشان داده‌اند، خاطرنشان کرد: اردوهای تفریحی و فرهنگی شکل گرفته در حوزه رسانه نشان می‌دهد که اصحاب رسانه با وجود دیدگاه‌ها و نگرش‌های مختلف، در مسیر همه همگراه هستند.
فرمانده سپاه فجر با تاکید بر لزوم ادامه برگزاری چنین رویدادهایی گفت: باید شرایطی فراهم شود که اصحاب رسانه در بستر طبیعی و متنوع جامعه و به ویژه در حوزه تولید، ایجاد ظرفیت‌های مختلف حضور یایند تا بتوانند در قالبی نرم به آگاهی بخشی و بیان واقعیت بپردازند.
بوعلی با اشاره به بازخوردهای مطلوب جلسه هم اندیشی برگزار شده با مقام‌های ارشد کشوری و استانی به همت بسیج رسانه، ابراز امیدواری کرد که رسانه‌ها با رویکرد همگرایانه، هم افزایی و تقویت اعتماد عمومی در مسیر پیشرفت کشور نقش موثر و واقعی خود را ایفا کنند.
در پایان این اردوی تفریحی، ورزشی، فرهنگی، هدایایی به برندگان مسابقات ورزشی برگزار شده، اهدا شد.
انتهای پیام