خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غرق آب شدن ۵ پل آب نما در فومن/ راه ارتباطی بسته شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 آبان 1400 - 12:00
فومن- بالا آمدن آب رودخانه و غرق آب شدن پنج پل آنما بر اثر بارش شدید باران راه ارتباطی این روستاها در شهرستان فومن را بست.
شهرستان،بارش،باران

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به بارش شدید باران در مناطق مختلف استان گیلان به ویژه شهرستان فومن راه ارتباطی پنج روستا در این شهرستان بسته شد.
فرماندار فومن در این باره گفت: بر اثر بارش شدید باران که از شامگاه گذشته در این شهرستان آغاز شد رودخانه‌های این شهرستان طغیان کرده و راه ارتباطی ۵ روستا قطع شد.
محمد رضا محسنی ادامه داد: بارش باران سبب غرق آب شدن پل‌های آب نما در روستاهای رودبارچیره، زیده، خطیب گوراب، گوراب پس پایین و شکالگوراب این شهرستان شده و راه ارتباطی این روستاها را قطع کرد.