خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعضای بدن قربانی جراحی زیبایی اهدا شد

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 20 آبان 1400 - 11:37
اعضای بدن دختر جوان و نخبه اهوازی که بر اثر انجام جراحی زیبایی در یکی از کلینیک‌های زیبایی اهواز دچار ایست قلبی و پس از مرگ مغزی گردید، اهدا شد.
زيبايي،مغزي،اهواز،مرگ

اعضای بدن دختر جوان و نخبه اهوازی که بر اثر انجام جراحی زیبایی در یکی از کلینیک‌های زیبایی اهواز دچار ایست قلبی و پس از مرگ مغزی گردید، اهدا شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، صبح امروز در بیمارستان گلستان اهواز اعضای بدن جوان ۱۹ ساله رتبه ۷۰ کنکور که در پی انجام عمل زیبایی دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده‌اش به بیماران نیازمند اهدا شد.
وی چند روز پیش با مراجعه به یک کلینیک زیبایی تحت عمل توسط افراد غیرمتخصص قرار گرفت و به علت دریافت دز بالای دارو دچار ایست قلبی تنفسی شد و بعد از چند روز بستری بودن در بیمارستان، با تایید مرگ مغزی امروز با رضایت خانواده، دو کلیه و یک کبدش به سه بیمار خوزستانی نیازمند پیوند زده شد.
انتهای پیام/