سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران موفق مازندران در جشنواره تجارب برتر تجلیل شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 17:49
آمل - نخستین جشنواره تجارب برتر مدیران موفق متوسطه دوم در مازندران برگزار و برترین های این بخش تجلیل شدند.
مديران،آموزش،مازندران،برتر،مدرسه،جشنواره،متوسطه،پرورش،معاونا ...

به گزارش خبرنگار مهر، از ۴۶۵ مدرسه در مقطع متوسطه ۱۱۴ مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال و پس از داوری در نهایت ۹ مدیر موفق و برتر انتخاب و تجلیل شدند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران عصر چهارشنبه در آئین تجلیل از مدیران و معاونان مدارس استان در آمل گفت: نگاه وزارت آموزش و پرورش بر مدرسه‌محوری است، و مدیران باید دارای مهارت انسانی بوده و توانایی و قدرت کار کردن با مردم و انجام کار به وسیله آنها را داشته باشند.
اسفندیار نظری افزود: مدیران باید در امر مدرسه محوری باید دارای مهارت‌های فنی و ادراکی باشند و توانایی حل مشکلات و درک مسائل و مشکلات مدرسه و دانش‌آموزان را داشته باشند.
وی، با اشاره به برخی ویژگی‌های مهم مدیران گفت: مدیران باید عقاید قوی داشته باشند، به دقت به سخنان افراد گوش کنند، پرسش‌های خوب مطرح کنند، قدرشناس باشند، افراد شکست خورده را ببخشند، لجباز نباشند، و نقاط ضعف و کاستی‌ها را شناسایی کنند.
در این صورت می‌توانند در مدرسه تحول ایجاد کنند و راه آن نیز لزوم تغییر است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران، با بیان اینکه در همین راستا هرساله جشنواره تجارب برتر مدیران برگزار می‌شود، گفت: جشنواره تجارب موفق و برتر مدیران و معاونان مدارس آغاز شده و مدیران و معاونان تمامی مدارس استان تا ۱۵ اسفند پارسال فرصت ارسال مقاله و طرح‌های خود را داشتند.
نظری افزود: این جشنواره راهی برای شناسایی توانمندی مدیران است، و استقرار نظام یاددهی- یادگیری، توانمندسازی کارکنان، و توسعه مشارکت کارکنان و دانش آموزان در مدرسه از محورهای این جشنواره است.
مازندران دومین استان برتر در المپیاد علمی
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه پارسال حدود ۱۰ هزار و ۲۵۱ دانش آموز در المپیادهای علمی شرکت و ۴۹۳ نفر حائز رتبه‌های برتر استانی شدند، گفت: مازندران از این حیث رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.
نظری یادآورشد: در سال تحصیلی جاری نیز ۹ هزار و ۲۴۶ دانش آموز در مرحله نخست المپیادهای علمی ثبت نام و ۵۸۶ نفر در مرحله استانی پذیرش شدند.